TATAR! Administration
Mesaj Sayısı : 757 Yaş : 32 Nerdensin Koçum : TatarCity Kayıt tarihi : 08/11/07
| Konu: Burs Başvuruları başladı C.tesi Kas. 10, 2007 3:54 am | |
| ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ 2007 – 2008 ÖĞRETİM YILIEĞİTİM YARDIMINA KİMLER BAŞVURABİLİR;
- Arnavutköy Beldesi sınırları içerisinde ikamet eden 4 yıllık ve 2 yıllık fakültelerde okuyan öğrenciler,
(Not: Burs kontenjanı, 4 yıllık Fakülte öğrencilerinin başvuruları sonrasında dolmamışsa, 2 yıllık yüksek okul öğrencilerine burs yardımı yapılacaktır)
- Özel üniversitelerde % 100 burslu okuyan öğrenciler,
- Öğrenim giderlerinin tamamı üniversite tarafından karşılanmayan veya başka bir yardım almayan Ön Lisans ve Lisans öğrencileri,
- 2007
- 2008 Eğitim Öğretim yılında üniversiteyi kazanıp kesin kaydını yaptırmış olanlar ve kaydını tazeleyen ara sınıf öğrencileri başvurabilir.
ÖNEMLİ HUSUSLAR
- Kayıt hakkı kazandığı halde kayıt olmayanlar ve kaydını dondurmuş öğrenciler başvuramazlar.
- Eğitim yardımı başvurusu ile kazanılacak haklar sadece başvurduğu eğitim-öğretim yılı (1 yıl) için geçerlidir.
- Başvurular sadece Arnavutköy Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne yapılabilir. İnternet yolu ile başvuru yapılamaz.
- Başvurular, 01 KASIM 2007 Perşembe günü saat 08.30'da başlayıp, 16 KASIM 2007 Cuma saat 17.00 itibariyle sona erecektir.
- Başvuru
işlemleri, Kurumumuz tarafından ilan edilen tarihler arasında yapılabilecektir. Bu süreç dışında kesinlikle başvuru kabul edilmeyecek ve başvuru bilgilerinde düzeltme işlemleri yapılamayacaktır.
- ]Eğitim Yardımı başvurularının değerlendirme sonuçları sadece www.arnavutkoy.bel.tr internet adresinden ilan edilir.
- Arnavutköy
Belediyesi Eğitim Yardımına başvuran üniversite öğrencisi sayısı, ayrılan kontenjanın çok üzerinde olduğu için, başvuran her öğrenciye Eğitim Yardımı yapılmayacaktır.
- [color=#000000]Başvuru sırasında verilen bilgi ve evraklarda eksik veya yanlış beyanda bulunan öğrencilere Eğitim Yardımı yapılmayacaktır.
- [color=#000000]Açık Öğretim Fakültelerinde okuyan öğrencilere Eğitim Yardımı yapılmayacaktır.
İSTENEN BELGELER
- İkametgah Adresi (Muhtarlıktan, Resimli)
- Kimlik Fotokopisi
- Öğrenci Belgesi (Aslı)
- Transkript (Sadece 4 yıllık fakültelerde okuyan öğrenciler)
- Aile gelir belgesi
- Yarım kapak dosya
- Banka hesap cüzdanı (Değerlendirme sonunda burs almaya hak kazanan öğrencilerden istenecek)
- Başvuru formu
İrtibat için : Halkla ilişkiler Birimi Tel:212 597 14 65 Dahili 130
| |
|